Logotype NI Network Innovation
» Om företaget

» NI Solutions

Sverige

SVERIGE

Norge
Finland
NI Premium Brands Kundcase

Kundcase

Superstudio med obegränsade möjligheter
Även om det är tydligt att kreativiteten kommer i första hand och att teknik och teknologi helt enkelt är sätt att kommunicera budskap och kreativa idéer, så betyder inte det att gänget på Superstudio inte är fans av bästa teknik, snarare tvärtom. ”Den tekniska utrustningen få aldrig begränsa oss i vårt arbete. Vi gillar teknik och att äga utrustningen själva. Vi vill kunna vara flexibla.” säger Patrik.

Full bildkontroll hos Fotoskolan STHLM   
”Den foto- och bildutrustning som vi har idag är ett resultat av att ha varit med sedan den digitala tekniken kom” säger Mikael Cronwall och förklarar att Fotoskolan kräver precis samma villkor som i verkligheten. ”Vi testar och kvalitetssäkrar allt och om något inte fungerar åker det ut. Idag är vi framme vid lösningar som vi verkligen vet fungerar” säger Mikael.

Hos C2 får utrustningen aldrig vara en begränsning
Eric Francia är en av de två driftiga delägarna som startade företaget. Eric berättar att C2s vision är ”att alla idéer är möjliga att genomföra. Och vi vet att ett bra genomförande är avgörande för att en idé ska komma till sin rätt.” Eric förklarar också att det tillhör företagets filosofi att utrustningen aldrig skall vara en begränsning. ”Vi har den absolut bästa utrustningen som går att köpa. Ända sedan starten av företaget har vi gjort allt för att kunna satsa på det allra bästa” förklarar han.

Kontakt
08-555 762 60 | Kundtjänst
08-555 762 61 | Säljfrågor & Order
08-555 762 80 | Bokning Service & konsulttjänster
Network Innovation AB | Smedjegatan 8 | 131 54 Nacka
Socialt
Facebook
Följ oss på Facebook
LinkedIn
Följ oss på LinkedIn
Länder
Sverige
Norge
Network Innovation Norge
Finland
Network Innovation Finland